"Tisuće svitla, tisuće idra pod suncem uz maestral, prolaze tiho jadranom plavim kroz zadarski kanal a ja i ti ljubavi, sisti pokraj mora, na rivi uživati." T. Ivčić

Lounge & Cocktail Bar SANTORINI

kozmopolitsko i mediteransko mjesto u klasičnom lounge stilu Nezaobilazno je mjesto za rituale prve jutarnje kave u ugodnim foteljama uz smirujuće i bistro more.

Cocktail bar pravo je mjesto za ispijanje najboljih koktela pripremljenih po vrhunskim recepturama cocktail majstora.
Bilo da odaberete između popularnih klasika, ledenih ili osvježavajućih kombinacija, alkoholnih ili bezalkoholnih koktela ili se pak odlučite za novi i uzbudljivi recept kuće – naši kokteli su uvijek posebno oslikani uz promatranje nenadmašnih zalazaka sunca.

U SRPNJU I KOLOVOZU, SVAKI ČETVRTAK, PETAK, SUBOTU I NEDJELJU IZMEĐU 16 - 20H, POSJETITE NAŠE TEMATSKE AFTER PARTYE, UZ POPULARNE DJ-E, OPUSTITE SVOJE MISLI, OSLOBODITE SE STRESA I UŽIVAJTE U VRUĆIM LJETNIM DANIMA.

Mediteranski uređeni interijer Santorini lounge bar interpretira način života starih Grka koji su itekako znali uživati, a to je i naš moto. Zavaljeni u udobne ležaljke, slušat će te najbolju ambijentalnu glazbu i uživati u pogledu na more.
Spoj plaže, restorana i noćnog bara koji će svojom ponudom i vrhunskom uslugom upotpuniti svačiju želju i potrebu. Idealan je izbor za Vaše opuštanje za vrijeme godišnjeg odmora, mjesto gdje se možete maknuti iz svoje svakodnevnice i gradske vreve kako bi uz šum mora i izlazak sunca proveli jutarnje sate uživajući i u odličnoj Franck Stretto kavi spravljenoj s mnogo ljubavi te bogatoj ponudi svježe cijeđenih sokova.

Ne zaboravite naručiti koktel koji će Vam naši vrhunski cocktail majstori s pažnjom složiti. Vi samo morate odlučiti koji, a kako Vam taj posao "ne bi olakšali" znajte da je na izboru preko 30 vrsta koktela spravljenih po originalnoj recepturi. Naša koktel karta nudi veliku raznovrsnot koktela, koja bi zadovoljila i najzahtjevnija nepca, od aperitivnih i dižestivnih koktela, neizostavnih rashlađujućih te sve do najmodernijh koktela na bazi prosecca spojenih sa svježim mirodijama i svježe cijeđenim sokovima.

U večernjim satima se također možete opustiti uz koju kapljicu raznih sorti vodećih regionalnih vina pomno izabranih od vrsnih enologa.

Lounge bar Santorini nezaobilazno je odredište je za sve one željne dobre zabave i uživanja.
Naša vrata su Vam ponovo otvorena, čekamo Vas.